BMS İLETİŞİM

BMS İLETİŞİM - HABERLESME SISTEMLERINDE UZMAN

0(212) 536 52 53

 

Alcatel-Lucent Yetkili Bayi

ANA SAYFA

HAKKIMIZDA

İLETİŞİM



SANTRALLER - ALCATEL

   ALCATEL OMNI PCX (OXO)
   ALCATEL OmniPCX
   ALCATEL OMNİ PCX 4400
   ALCATEL 4019 SET
   ALCATEL 4039 SET
   ALCATEL 4029 SET
   Add-On Modül, 40 Tuşlu
   İÇ MEKAN BAZ İSTASYONU
   DIŞ MEKAN BAZ İSTASYONU


DİĞER MARKALAR

   ALCATEL
   KAREL
   NORSTAR
   NETAŞ
   TELESİS
   LG ERİCSSON
   İP PBX - İp Santral

ALCATEL OMNİ PCX 4400

ALCATEL OMNİ PCX 4400
Alcatel OmniPCX 4400; kategorisinde ilk gerçek PCX sistemidir:

    - UNIX tabanlı müşteri/sunucu yapısı
    -
    Dağıtılmış ve ölçekli donanım ve yazılım.
    -
    Mobilite uygulamaları
    -
    Transparent network bağlanma seçenekleri
    -
    IP tabanlı tasarım
    -
    Esnek bağlantı seçenekleri (IP, FR, ATM ve ISDN)
    -
    Standart bilgisayar/telefon entegrasyonu Komple ses hizmetleri

    Alcatel OmniPCX 4400 ile kurumsal haberleşme sistemi için, düşük maliyette ve kullanımı kolay bir network kurmak mümkündür. Bu sistem çalışanlara kullanımı kolay ve güçlü iletişim araçları (çalışma alanı) sağlamaktadır. Tamamen entegre güçlü çağrı merkezi uygulamaları ile firmaların satışlarını arttıran, iletişim maliyetletlerini düşüren, yüksek ses kalitesini garanti eden, yönetimi son derece kolay ve kesintisiz bir iletişim altyapısı sunan bir sistemdir.

    Alcatel bu çalışma şeklini EMANN* (transparent convergence) felsefesi adı altında toplamıştır.

    EMANN Alcatel’in ses ve veriye dayanan yeni uygulamaları içeren değişim felsefesidir.

    * EMANN (transparent convergence): Beş temel yapı taşından oluşur;

      Electronic Workplace (Elektronik çalışma alanı)
      Mobility (Taşınabilirlilik)
      Applications (Uygulamalar)
      Networking (Network)
      Network Services (Network servisleri)

    Yapı taşları:

    Elektronik çalışma alanı: Multimedia PC, telefon ve bir dizi iletişim uygulamaları

    Taşınabilirlik: Kapalı alanda ve açık alanda dolaşım esnekliği sağlayan kablosuz sistemler

    Uygulamalar: ses, veri, faks ve video kanallarından müşteri etkileşimini yöneten multimedia uygulamalar

    Network: IP ve diğer veri teknolojileri destekleyen uygulamalar

    Network servisleri: İşlem maliyetlerini en aza indirebilmek ve birleştirilmiş network yönetimini, güvenliği, hizmet kalitesini, ve garanti altına alınmış band aralığını sağlayan uygulamalar.

    Elektronik Çalışma Alanı:

    Alcatel Reflex setler telefonları iletişimi basitleştiren ve güçlendiren zengin çeşitler sunar. Her çeşit sette kullanıcıyı yönlendirebilen eğitim birimleri bulunmaktadır.

    Reflex Setler iletişim için kullanıcıyı yönlendirir. Örneğin, yöneticiler kendilerini yardımcılarına bağlanmadan doğrudan arayabilecek bir öncelikli liste oluşturabilirler. Bunun tersi de olabilir: seçilmiş harici telefon hatlarından gelen çağrıların otomatik olarak yardımcılarına bağlanacağı listeler de yaratılabilir. Bir yönetici ile yardımcısı birbirlerine doğrudan telefonun ekranı vasıtası ile hatta bir telefon görüşmesi sırasında dahi ufak metinleri gönderebilirler.

    Reflex Setler üzerinde bulunan QWERTY klavye kullanılarak organizasyon dahilinde veya haricindeki kayıtlı numaraları isimleri ile arayabilirsiniz. Bir kişinin telefon numarasını bulabilmek için listelere bakmaya, daha sonra bu numarayı telefona yüklemeye, bunu sisteme tanımlamaya gerek yoktur, o şahsın adını basitçe yazarak arayabilrisiniz. Bu isme göre arama yeteneği, merkezi rehber ile kombine olarak, telefonla arama işlemini hatasız ve hızlı hale getirir. Advanced Reflex set bir dizi interaktif tuşlara sahiptir, her birinin  kendisine ait LCD ekranı bulunmakta, ki bu da organizasyonun ihtiyaçlarına göre düzenlenebilir. Kullandığınız andaki PBX’in geniş bir yelpazedeki fonksiyonlarını kapsaması halinde ise bunu yeteneklerini destekleyen kullanım ve başlıklar dinamik olarak değişir. Sonuç olarak PBX’in işlevleri bundan önce hiçbir kullanıcıya olmadığı kadar her kullanıcıya açık hale gelir.

    Tüm PCX yeteneklerini herhangi bir telefon vasıtası ile kullanabilirsiniz. En basit analog setlerde de tüm önemli fonksiyonlara destek olabilmek amacıyla, sesli rehber sistemi interaktif tuşların yerini alır. 

    Reflex Setler yeni esnekliğe öncülük etmekte ve yeni ilave modül kavramı açmaktadır.

    Reflex Setler ‘in ilave modül sistemi ile PC uygulamaları ile first-party uygulmalarda telefonun güçlü ses yeteneğini birleştirmektedir. Ayrıca ilave ethernet modül sistemi ile mevcut Reflex setlerinizi herhangi bir özelliğinden taviz vermeden IP-Reflex Set haline getirir.

    Gelişmiş PC-Telefon Uygulaması

    Alcatel OmniPCX4400, PC-Telefon uygulaması ile Lotus Notes, Outlook gibi ofis uygulamalarını birleştirmektedir. Bu uygulama aracılığı ile sistem üzerinde yer alan merkezi rehber uygulamalarına erişip isimle arama yapma, gelen çağrı numarasını rehbere kaydetme, kişisel rehber oluşturabilme, telefon fonksyon tuşlarını ayarlayabilme, PC üzerinden çağrı oluşturabilme gibi tüm telefon özelliklerini kullanabilirsiniz.

    PC üzerinden sizi kimin aradığını, size özel her türlü çağrı loglarını görebilirsiniz. PC üzerinden konferans oluşturabilme, otomatik olarak görüşmek istediğiniz kişilerin  fotoğraflarını, görüşme için kararlaştırılmış tarihin onların grup programlarına iletilip iletilmediğini, ve onların programlarının uygun olup olmadığını görebilirsiniz. Sesli mesaj alacağınız kişilerin listelerini oluşturmak e-mail listesini oluşturmak kadar kolaydır.

    PC ile yapılan  bu entegrasyonu operatör ve agent uygulamalarına da yaymak mümkündür.

    Alcatel OmniPCX 4400 operatörü grafik tabanlı bir PC uygulamasını ve aynı zamanda bir multimedia klavye kullanır, her biri tek tek veya beraberce sistem üzerinde komple kontrolü sağlar. PC tabanlı sistemlerin aksine tam işlevsellik operatörün PC sinin kapanması durumunda dahi mümkün olmaktadır.

      Taşınabilirlik

      Çalışma şeklini değiştiren ekipmanlar

    “Mobil Ofis” günümüz çalışma ortamının önemli bir parçasıdır.

    Hızlı kara verebilme organizasyonunuzu istediğiniz noktalara eriştirmenizi sağlar. Çalışanlar iş ile ilgili kararlarını yolda ve evde çalışırken de alabilirler. İş yerinde olduğu gibi her yerde iletişim olanaklarına gereksinimleri vardır.

    Alcatel bir şirketin hareketlilik ölçütlerine göre çözümleri geliştirmiştir:

      Şirket binalarının herhangi bir yerinde

      Şirkete ait değişik binada

      Yolda

      Evde

    Sonuç olarak, Alcatel komple taşınabilirlik çözümlerini, geniş bir teknolojik yelpaze altında sunabilir.

    Bunlar işyerlerinizde kullanabileceğiniz kablosuz, telefonlar, işyerleri dışında DECT telefonları, PC’ler, Modemler, DSL ve diğerleri gibi.

    Tam dolaşım

    Çalışanlarınızın yüzde sekseni bir şekilde hareket halinde iken iletişime ihtiyaçları  vardır. Çalışanlarınız Alcatel bina içi DECT sistemini kullanarak gelen çağrıları daima cevaplayabilirler.

    Bu müşteri hizmetlerini geliştirir ve verimliliği yükseltir.

    Bina içi DECT yetenekleri Alcatel OmniPCX 4400 içerisine tam olarak entegre olmuştur ve masaüstü telefonu ile aynı işlevlere sahiptirler: isme göre arama, çoklu hat, grup, sesli rehber sistemi, vs.

    Kablosuz ofis

    Şirketlerin taşınması veya ofis içi taşınmaları sıklıkla karşılaşılan durumlardır. Alcatel’in kablosuz ofis uygulamaları kablolu telefonların taşınmaları için gerekli olan bakım ücreti ve masrafları gereksiz kılar. 

    Alcatel OmniPCX 4400 çalışanın PC’si ile kullanıcının DECT telefonu arasında bağlantı kurarak iş yerinin herhangi bir yerinden tüm telefon hizmetlerine erişebilir.

    Seyahatte taşınabilirlik özelliği

    Satış temsilcileri ve teknik destek elemanları zamanlarının çoğunu seyahatle veya müşterilerle geçirirler.

    Alcatel OmniPCX 4400 her elemanınızın kendisine ait sadece tek bir telefon numarasından ulaşılmasını mümkün kılar.

    Otomatik olarak aramaları cep telefonuna, DECT telefonuna veya kablolu telefona, nerede olurlarsa olsunlar çağrı geldiğinde yönlendirir ve şirket dışında çalışanlar cep telefonu aracılığı ile sesli mesaj, faks, e-maillerine WEB esaslı uygulamaları kullanarak erişebilirler.

    Şirketin dışında çalışabilme özelliği

    Evlerinde veya müşterilerle beraber çalışan elemanlar kendi şirketlerinin networklerine kablolu veya DECT kullanarak tam olarak giriş sağlayabilirler.

    Kendilerine gelen bir telefonu başka birine aktarmaları dahi mümkündür. Uzakta bulunan elemanların bağlantıyı sağlamak için bir kaç amacı vardır:

      Şirket networküne arama yolu ile girmek

      İsimle arama

      En düşük ücretlendirme ile gerçek zamanlı arama

      Birleştirilmiş mesaj sistemine uzaktan erişim ve daha fazlası

    Evde çalışan elemanlar basit bir modemden, ISDN yönlendiricisi, yüksek hızda DSL bağlantısına kadar bir dizi araç ile tam olarak şirketteki iş akışına entegre olabilirler. Bir Multimedia PC kullanarak veri gönderip alabilirler ve ofislerinde oturdukları zaman mevcut olan tüm telefon hizmetlerine de sahip olabilirler. Buna merkezi rehber sistemi, isimle arama, doğrudan dahili arama, yönetici / sekreter işlevleri ve daha bir çokları dahildir.

    Kablosuz ofis uygulamaları çalışanlarınıza ve organizasyonunuza tam hareketlilik sağlar. 

    Uygulamalar

    Akıcı iletişim için birleştirilmiş mesajlar

    Alcatel OmniPCX 4400 sesli mesaj, e-mail ve faks masajlarını tek bir uygulama içerisinde toplamaktadır. Alcatel birleşik mesaj sisteminde aynı e-maill kullanımında olduğu gibi, sesli mesajlarınızı dinlerken arama yapabilir ve önemlilerine öncelik tanıyabilirsiniz. Sesli mesajlara cevap vermek için ad ve telefon numaralarınızı not etmeye gerek yoktur; bunun yerine sadece tuşa basarsınız. Alcatel OmniPCX 4400 birleştirilmiş mesajları şirketinizin kurumsal e-mail sistemi ile entegre bir şekilde sunar. Her kullanıcı bir adet elektronik posta kutusuna sahiptir, bu posta kutusu e-mail, sesli mesajlar ve faksları birlikte işleme koyar. PC’nin  kullanım kolaylığı ve gücü, sesli mesajların ve faksların kullanılmasını Microsoft Outlook/Lotus Notes kullanıcılarının e-maillerini kullandıkları kadar kolay kullanılmasına olanak sağlar. Artık multimedia mesajlar e-mail, fax ve sesli mesajlar birleştirilerek gönderilebilir ve böylelikle en verimli kombinasyona imkan sağlanır.

    Mobil çalışanlar birleştirilmiş mesajların tümüne kendi GSM, DECT telefonlarından veya herhangi bir başka telefon aracılığı ile ulaşabilirler. Doğal olarak, sesli mesajlarını da kayıt edebilir ve dinleyebilirler hatta metin’in konuşmaya çevrilme özelliği sayesinde e-mail ve faks  mesajlarını dahi dinleyebilirler ve yazılı belgeleri de (e-mail gibi) herhangi bir faks makinesinden alabilirler.

    Müşterilerinizi uzmanlarınızla görüştürmek

    Gelişmiş iletişim uygulamalarının yardımı ile çalışanlarınız müşterilerinizin beklediği hızlı cevap alabilme ve hizmet seviyesi ve kalitesini arttırabilirler. Müşteriler istedikleri servisi alabilmek için en doğru bir kişiye en kısa zamanda ulaştıklarında memnun olacaklardır.

    Müşteri memnuniyetinin artması çağrıların şirket içerisindeki konuyla ilgili tüm bilgilere sahip doğru şahıslara yönlendirilmesine bağlıdır.

    Alcatel OmniPCX 4400 yeni nesil otomatik çağrı dağıtım algoritması ile bu memnuniyet artışını garanti etmektedir. Matriks tabanlı otomatik çağrı dağıtım mekanizması Alcatel’e patentlidir ve bu sistem çağrı merkezinde çalışanları yetenek ve maliyetlerine göre dağıtım yapar. Global ve esnek ağ çağrı yönlendirmesini ve gerçek çağrı dağıtımını sağlar.

    Entegrasyon aracılığı ile gerçek beceri

    Her firmanın ayrı ihtiyaçları vardır ve Her ihtiyaç için her zaman en iyi çözüme sahip olmayabiliriz.

    Açık sistem felsefesinin temelinde bu yatmaktadır. Standart olmayan bu tür müşteriye özel ihtiyaçların karşılanabilmesi için diğer üreticilerin sistemleriyle entegre çözümler sunmak gerekebilir.

    Alcatel OmniPCX 4400 sistemi desteklediği uluslararası standart protokoller ile bu protokolleri destekleyen her tür uygulama ile kolayca entegre olabilmektektedir.

    Çağrı merkezindeki gerçek zamanlı olarak değişen çalışma durumunu bir elektronik duvar panosundan izlemek mümkündür. 

    Çağrı merkezi yöneticilerinin de  hızlı ve güçlü çağrı merkezi yönetim araçlarına ihtiyaçları vardır. Alcatel 4400 OmniPCX Çağrı Merkezi uygulamaları ile yöneticilerin sadece bir mouse tıklaması ile gerçek veya geçmişe dönük zamanlaı raporları alabilecekleri, bütün çağrı merkezi parametrelerine erişip gereken değişiklikleri hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecekleri bir ortam sunulmaktadır. Geçmişe yönelik ayrıntılı analiz ve kısa zaman içerisinde yorumlamayı sağlayan istatistiki raporların otomatik veya istnilen zaman doğrudan excel ortamına aktarılması mümkündür.

    Kolay E-ticaret

    İnternet ürün ve hizmetlerin dağıtılması ve tanıtılmasında çok önem kazanmaktadır. Fakat web taraması esnasında tesadüfi ulaşılan web sayfalarından satışların yapılabilmesi müşteri açısından herzaman güvenli bir  yöntem değildir. Alcatel OmniPCX 4400 çağrı merkezi uygulamaları bu konuda en uygun yönetimi sağlar. WEB ziyaretçilerine ve şirketlere internet üzerinden sesli erişim, geri arama, yazılı, chat, e-mail ve garantili arama gibi muhtelif yollardan iletişim kurmalarını sağlayacak bir dizi olanaklar sunar.

    Interaktif Sesli Yanıt Uygulamaları

    Şirketinizin önceliklerine göre çağrıları ayrıştırmak, çalışanların basit soruları cevaplayarak vakit kaybetmemesi için standart müşteri taleplerini otomatikleştirmek, temel bilgileri müşterilerinize sağlama maliyetini düşürmek veya müşterilerinize bilgileri günde 24 saat sunmak için arayan kişilerin kimlikleri ve onların  gereksinimleri önceliklerin saptanmasında ve kişisel hizmetlerin oluşturulmasında önemli anahtarlardır.

    Alcatel Interaktif Sesli Yanıt Sistemi, ses işleme, sesli yanıt sistemi ve iletişim merkezi işlevlerini entegre eden uyarlanabilir bir çözümdür. Interaktif sesli yanıt sistemi vasıtasıyla müşterileriniz ile ses tanımlaması iletişim kurar ve bilgi alış verişini yürütür. Kullanıcıya dost grafik uygulayıcısı müşteri hizmetleri görevlilerinin onların özel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde en kısa sürede uygun çağrı yönlendirmesini sağlar.

    Network Özellikleri

    İyi yönetim iyi iletişime bağlıdır

    Organizasyonunuzun yönüne ve şirketinizin network operasyonlarına bağlı olarak, Alcatel şirketinizin iletişim sistemini birleştirmek için ihtiyaçlarınızı karşılayacak çeşitli çözümler önerebilir. Ses ve veri uygulamalarının basit bir iletişim sistemi ile bütünleştirilmesi durumunda burada güvenirlikle ilgili herhangi bir sorunun oluşmamasını sağlamak da önemlidir. Alcatel PCX 4400 kullanıcılarına ileri düzeyde network özellikleri sunmaktadır. 

    Tam esneklik

    Alcatel OmniPCX 4400 network yetenekleri takımınızın beraber çalışmasını temelden geliştiren organizasyonel esneklik sağlar. Farklı ofislerdeki – ve hatta farklı ülkelerdeki- gerçek kullanıcı takımları bu işlevler ile sanki aynı ortamda çalışıyormuş gibi birbiri ile bağlanabilirler.

    Tamamıyla dağıtılmış bağlantı merkezleri

    Organizasyonununuz içerisinde herhangi bir yerde bulunan kablosuz telefonlar kullanılabilir

    Özel telefon ve PC yetenekleri aracılığı ile optimize bir takım bağlantısı

    WAN da tasarruf

    Ses ve data birleştirmesinin ilk adımında haberleşme masraflarındaki azalma kolayca izlenebilir. Alcatel OmniPCX 4400 netwok sistemleri haberleşme masraflarını ve idari harcamaları azaltmakta yardımcı olur. Aynı zamanda devre, paket veya hücre her türlü network tipini destekler. Bu geniş bir network seçeneği sunmaktadır: IP üzerinden Ses-VoIP, frame relay üzerinden ses-VoFR, ATM üzerinden ses-VoATM ve hatta geleneksel kiralık hatlar üzerinden sıkıştırılmış ses paketleri iletimi…

    Yukarıda bahsedilen her bir tip uygulamada kalite veya güvenirlikten taviz vermeksizin entegre ses sıkıştırma ve dönüştürme araçları ile standartlar doğrultusunda minimum band genişliği üzerinden maksimum sayıda görüşmenin yapılabilmesine olanak sağlamaktadır.

    Alcatel OmniPCX 4400 sisteminde herhangi bir network alt yapısı aracılığı ile sağlanan servisler ile lokalde uygulanan servisler bir bütünlük içerisindedir.

    Otomatik yön seçim özellikleri sayesinde en düşük maliyetli yön seçimi haftanın belirli günlerinde ve günün belirli saatlerinde değişen tarifelere göre kuruma en uygun ve en düşük maliyetli iletişim ortamı sağlamaktadır.

    Paket ses network teknolojisi

    Alcatel OmniPCX 4400 geniş bir yelpazede IP bağlantısı seçenekleri sunmaktadır:

      Kolaylıkla IP-Phone haline uyarlanabilen Reflex sayısal setler

      IP üzerinden ses gönderen PC-Phone uygulamaları

      IP adaptörlü Alcatel telefonları

      IP ses çalışma grupları anahtarlaması

    Network Servisleri

    İyi iletişim iyi yönetime bağlıdır

    Şirketinizin başarısı iletişim kalitesine bağlıdır. Hizmet kalitesini ölçen,iletişim kalitesini ve cevaplandırmaları analiz eden yönetim uygulamalarını işleme koymak esastır. İletişim akışını analiz etmek hizmet kalitesini yükselterek verimli kılar.

    Alcatel OmniPCX 4400 beraberinde bir dizi güçlü yönetim tabanı da getirir, böylece networkü yerel, ulusal veya global olarak kontrol edebilirsiniz. Alcatel yönetici araçları açık standart ve obje esaslı tasarımı temel almıştır. Bu şirketinizin artan ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeni teknolojileri kolayca ekleyebileceksiniz anlamındadır:

    Bütünleştirme idaresi

    Günümüzde bir çok şirket birleştirilmiş network ve uygulamalar verebilen iletişim sağlayanlara öncelik vermektedir. Fakat, her zaman olduğu gibi, yönetim de hayatidir. Birleştirilmiş yönetim sistemleri mantıken ses sistemini şirketin haberleşme altyapısı ile entegre eden esas anahtardır. Örneğin, Alcatel’in OmniPCX 4400 IP adres yöneticisi şirketin DHCP sunucusu ile bağlantısını esas alır. Kritik ve önemli yerlerde kullanılan kritik ses uygulamaları belli bir seviyedeki performansı gerek göstermektedir. Alcatel OmniPCX 4400 standart kalite hizmet parametrelerini değişik protokol seviyelerinde destekler. Bu, sesli çağrıların tanımlanmasını ve networkde dolaşmaları sırasında seçilmiş öncelikle işaretlenmesini mümkün kılar. Böylelikle HP Open View, SNMP traps ve MIB 2 aracılığı ile diğer yönetim sistemleri ile entegrasyonu özel bir topolojiye ve şirketin birleştirilmiş iletişim sistemlerinin yönetim kontrol noktasına izin verir.

    Kullanıcılar: Bütünleştirmenin kalbi

    Değişim sabittir. Çalışma modelleri, çalışanların takımlarla birlikte çalışması ve mevcut proje süresince belirlenmiş görev tanımları ile daima gelişir. Her kullanıcının bir çok çevrede bilgi ve iletişimi sağlayan araçlara ihtiyacı vardır. Alcatel OmniPCX 4400 telefon servisleri, diğer ilişkili veri tabanları ile birlikte çalışan LDAP kaynaklı rehberlere dayanan anında ve hatasız aramayı sağlar. Çoklu PCX’ler ve çoklu yerlerde senkronize olarak networkünüzün herhangi bir yerinde çalışır.

    Entegre bütünlük

    Artık bütünleştirilmiş iletişim ve yönetim sistemlerine giriyoruz. Herhangi bir organizasyonun gereksinimlerinin karşılanabilmesi için kendi sınıfında en iyi sistemi ve uygulamaları sağlayabilen bir dizi kaynak kullanarak entegre edecektir. Alcatel ve ortakları, ki gerek ses gerek veride dünya kalitesinde uzmanlardır, sistem entegrasyonu ve desteği dahil olmak üzere sadece tek bir noktadan satın almanızı sağlamaktadırlar.

    Kendi kendine geliştirmek

    Günümüz organizasyonlarında ses ve verinin tam entegrasyonu hem bir rekabet hem de fırsattır; entegrasyon verimliliği arttırabilir, maliyetleri düşürür ve rekabet edilebilir bir noktada kalınmasını sağlar.

    Internet aracılığı ile sesin gönderilmesi sonucu masrafların azaltılması fırsatı belli başlı bütünleştirme elemanlarının en gözle görünenidir.  Ancak entegrasyonun tek avantajı bu değildir :

      yerel ve uzak işbirliği iletişim araçları

      video konferans

      birleştirilmiş mesaj

      Web esaslı iletişim merkezleri

    Alcatel OmniPCX 4400 önde gelen bir ses iletişim sistemleri üreticisi tarafından tasarlanıp oluşturulmuştur.

    Alcatel OmniPCX 4400 ün öncü yapısı şirketinizin tam IP esaslı yapıya rahat bir geçişini sağlar.





ALCATEL OMNİ PCX 4400 Servisi - ALCATEL OMNİ PCX 4400 Uygun Fiyat - ALCATEL OMNİ PCX 4400 Teknik Destek - ALCATEL OMNİ PCX 4400 Teknik Servis - ALCATEL OMNİ PCX 4400 Tamiri
ALCATEL OMNİ PCX 4400, ALCATEL OMNİ PCX 4400Servisi, ALCATEL OMNİ PCX 4400 Uygun Fiyat , ALCATEL OMNİ PCX 4400Teknik Destek , ALCATEL OMNİ PCX 4400 Teknik Servis , ALCATEL OMNİ PCX 4400 Tamiri

ALCATEL OMNİ PCX 4400 Teklif İste      ALCATEL OMNİ PCX 4400 Ürünü Yazdır    &nb      Son Güncelleme: 18.04.2008


Copyright© 2008 Bms İletişim Sistemleri Tic Ltd Şti Web Tasarım Hizmetleri